GÜNDEM

Cem Küçük'ten Cüneyt Özdemir yorumu: Birand’ın çapında değil, Portakal’dan ileride

Türkiye yazarı Cem Küçük, Fatih Portakal'ın istifasının ardından kaleme aldığı yazıda Cüneyt Özdemir için "Asla Birand’ın çapında bir isim değildir ama Portakal’dan ileridedir" dedi.

Cem Küçük'ten Cüneyt Özdemir yorumu: Birand’ın çapında değil, Portakal’dan ileride

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Türk medyasında Fatih Portakal olayı" yazısında Cüneyt Özdemir'e bir bölüm ayırdı. Küçük, "Portakal gibi Birand’ın talebesi olan Cüneyt Özdemir’le de çok kavga ettim ama star elektriği bakımından Özdemir de bence Portakal’dan üstündür" diyerek iki ismi kıyasladı.

"BİRAND'IN ÇAPINDA DEĞİL AMA PORTAKAL'DAN İLERİDE"

Özdemir için "Asla Birand’ın çapında bir isim değildir ama Portakal’dan ileridedir" diyen Küçük, Özdemir'in "Özdemir, hiçbir zaman net siyasi tavır alamayıp konjonktüre göre sürekli bir öyle bir böyle oynadığı" için muhalefet tabanı tarafından "güvenilmez" bulunduğunu ifade etti. Küçük, şu şekilde devam etti:

"ÖZDEMİR BU HALİYLE İŞİMİZE ÇOK YARIYOR"

"Geçenlerde Kübra Par’a çıkmış, “Beni her iki taraf da dövüyor” illüzyonu oluşturmak istiyor ama bu doğru değil. Muhalefet tabanının Cüneyt Özdemir’den nefret ettiği elbette bir realite ama bizim taraftan kimse Cüneyt Özdemir’den şikâyetçi değil. Hatta bu hâliyle bizim işimize daha çok yaradığı düşünülüyor. Zaten Cüneyt Özdemir’in çalıştığı CNN Türk iktidara çok yakın bir yayın organı. Kimseyi kandırmaya gerek yok. Dürüst olmak lazım... "

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar