GÜNDEM

Ahmet Hakan'dan MHP'li Erkan Haberal'a çağrı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Meclis Başkanvekili Erkan Haberal'ın şoförünün Hacıbayram Camisi’nde bir görevlinin üzerine araba sürmesi ve Haberal'ın şoförünü koruyan açıklamalar yapmasına ilişkin, MHP'li vekile seslenerek "Birlikte çalıştığım çalışma arkadaşımı kollarım, demeyin... Makam şoförünüzle konuşun" dedi.

Ahmet Hakan'dan MHP'li Erkan Haberal'a çağrı

Hürriyet gazetesi Ahmet Hakan, Ankara Hacıbayram Camisi’nde bir görevlinin üzerine araba süren ve görevliyi yere seren Meclis Başkanvekili Erkan Haberal'ın şoförünün, sosyal medyada gündem olan tutumunu bugünkü köşesine taşıdı.

Hakan, MHP'li Erkan Haberal'a seslenerek “Birlikte çalıştığım çalışma arkadaşımı kollarım” anlayışından çıkın lütfen. Makam şoförünüzle konuşun. Kendisini uyarın. Daha çok onun tutumu nedeniyle tartışmaların ortasında kaldığınızı fark edin" dedi:

Meclis Başkanvekili Erkan Haberal’ın Hacıbayram Camisi’nde yaşadıkları olayla ilgili tartışmalar var. Görüntüleri baştan sona izledim. Ulaştığım sonuç şudur: Yaşanan olayın tek sorumlusu Erkan Haberal’ın şoförü...

Erkan Bey, makam aracının durdurulduğu yerde arabasından inip camiye yaya olarak gittikten sonra... Haberal’ın şoförü, “Bizi nasıl durdurursunuz” havasına giriyor. Görevlinin üzerine araç sürmesi falan hep bu hava yüzünden. “Bize ne kadar kaba davranmış olurlarsa olsunlar kurala uyalım, diklenmeyelim” falan demiyor. Erkan Haberal’a söz gelmesin diye bir kaygısı yok. Erkan Haberal’ın makam şoförünü korumak için yaptığı açıklamaları da okudum. Buradan Erkan Bey’e sesleniyorum: “Birlikte çalıştığım çalışma arkadaşımı kollarım” anlayışından çıkın lütfen. Makam şoförünüzle konuşun. Kendisini uyarın. Daha çok onun tutumu nedeniyle tartışmaların ortasında kaldığınızı fark edin.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar