GÜNDEM

Ahmet Hakan: Bülent Arınç'ın söylediklerinin altına imza atıyorum

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Bülent Arınç'ın açıklamalarının altına imza attığını söyledi.

Ahmet Hakan: Bülent Arınç'ın söylediklerinin altına imza atıyorum

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Bülent Arınç'ın Osman Kavala, Ahmet Altan ve Selahattin Demirtaş'a ilişkin açıklamalarının altına imza attığını söyledi. Hakan, "Doğruları Bülent Arınç da söylese kabulümüzdür" ifadesini kullandı:

Bülent Arınç...

- Bütün kesimler nezdinde yıpranmış bir isimdir.

- Uzun zamandır sözünün etkisi azalmıştır.

- Zannettiği gibi “yukarıda” bir konumda değildir.

- İnandırıcılığı çok ağır hasar almıştır.

Ama durumun böyle olması... Bülent Arınç’ın söylediklerinin doğru olduğu gerçeğini değiştirmez. Doğruları Bülent Arınç da söylese doğrudur. İşte bu nedenle... Bülent Arınç’ın... Hukukla, reformla, yargıyla, tutuklamalarla, özgürlükçülükle, Osman Kavala’yla, savcılarla, hâkimlerle ilgili söylediklerinin tümünün altına imza atıyorum. Selahattin Demirtaş’ın yazdığı kitaba Selahattin Demirtaş’tan bile daha fazla anlam yüklemesini ise... İmza dışı bıraktığımı belirtmek isterim.

Yazının tamamı için tıklayınız

ARINÇ NE SÖYLEDİ?

Habertürk TV / Bülent Arınç: Canlı yayında Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğini söyledi. Arınç, ayrıca tutuklama kararlarını veren hakimlere Ergenekon kararlarını veren FETÖ'cü hakimleri hatırlattı. Bu hatırlatma nedeniyle çokça eleştirilen Arınç'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. (Açıklamalar için TIKLAYINIZ)

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar