GÜNDEM

Ahmet Hakan, Atatürkçülere seslendi: Çakma Atatürk'e "Yeter be adam" deyin!

Çakma Atatürk Göksel Kaya'ya bir tepki de Ahmet Hakan'dan geldi. Hakan, Atatürkçülere seslenerek "Yeter be adam deyin" çağrısında bulundu.

Ahmet Hakan, Atatürkçülere seslendi: Çakma Atatürk'e "Yeter be adam" deyin!

Atatürkçülere düşen iki vazife diyerek sözlerine başlayan Ahmet Hakan, önce tören adı altında Atatürk posterine secde ettirilen çocuklar konusuna değindi. Ardından çakma Atatürk Göksel Kaya hakkında konuştu.

Ahmet Hakan, Atatürkçülere şu çağrıyı yaptı:

VAZİFE BİR: Bir okulda minnacık çocuklara pagan ayini yaptırır gibi Atatürk resmi önünde diz çöktürülüp secdeye benzer bir şey yaptırılmış... Atatürk görse bu çocuklara bunu yaptıranları sopayla kovalardı... Atatürkçülerin birinci vazifesi böyle saçmalıklara zerre kadar tolerans göstermeyip en şiddetli tepkiyi göstermektir.

*

VAZİFE İKİ: Gün geçmiyor ki kendisini Atatürk’e benzeyen adam olarak pazarlayan adamın yeni bir videosu çıkmasın. Her yeni çıkan video, bir eskisinden daha kepaze... Atatürkçüler bu adamın yaptıklarına karşı çıkan yaklaşımlar sergilediler. Fakat yetmez. Sıra daha etkili bir çıkışa gelmiştir. Hep birlikte “Yeter be adam” diye haykırılmadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar