GÜNDEM

Acun'dan kuracağı dijital platforma ilişkin açıklama: Çok iddialı bir platform olacak

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kuracağı dijital platforma ilişkin açıklama yaptı. Ilıcalı, şu ana kadar çıkan bir çok iddiayı doğruladı.

Acun'dan kuracağı dijital platforma ilişkin açıklama: Çok iddialı bir platform olacak

Candaş Tolga Işık ile "Az Önce Konuştum" programının ilk konuğu ünlü yapımcı Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı burada Netflix, Blu TV ve Puhu TV'ye benzer bir dijital platform kuracağı iddialarına ilişkin soruları yanıtladı. İşte detaylar...

Candaş Tolga Işık: Dijital platforma ilişkin detayları anlatır mısın? Ekip kurmuşsun, yatırım yapmışsın ve bu iş somut bir şekilde hayata geçmek üzere.

Acun Ilıcalı: Netflix'i takdir ediyorum. Çok başarılı. Netflix'te ağırlıklı yabancı- yerli filmler var ve gişeleri farklı olur. Sıralamalar yapılır. Sinema sitelerine girince görürsün "en çok gişe yapan yabancı/yerli filmler" kategorileri vardır. Bizim kategorilerimiz ufak yerlerde kesişiyor Netflix ile. Ki biz Netflix'e prodüksiyon da yaptık. Netflix bizim için kardeş bir kurum gibi. Ama bu alanda şöyle bir durum var: "Netflix'e rakip!" Ama Netflix'i yenmek değil, amaç başarılı olmak. Rakip söz konusu değil. O ligde oluyor. Bizde öyle değil. Sen de ben de çok başarılı olabiliriz. Senin 7 milyon benim 5 milyon abonem olabilir. Ama büyüklüğü Netflix ile beraber sound ediliyorsa çok güzel bir şey.

Candaş Tolga Işık: Acun'un dijital platformu nasıl bir şey olacak? Cem Yılmaz'a orada yayınlanacak bir film çektirilecek, 3 adam olacak, Acun'un hayalinde olan bir yarışma programı oraya yapılacak deniliyor? Bunlar doğru iddialar mı?

Acun Ilıcalı: Çok iddialı bir platformla geliyoruz...

Candaş Tolga Işık: Oranın sürprizi ne olacak? Adı ne olacak platformun?

Acun Ilıcalı: Söylemedik, söylemedik. Burada söylemeyelim yani. Adı belli. Ali Taran buldu. Muazzam. Bayıldım... Adını açıklayacağız. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Söylediklerinden bazıları olacak da. Benim hayalini kurduğum bir projem var. Bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Akılların almayacağı sürprizlerin olduğu bir program yapacağım. Kendim. Görev dağılımı yaptık Acun Medya'da. Ben kendime onu aldım. Kendime 50 kişilik ekip kuruyorum. Çok iddialı bir model yarışması yapacağız. Amerika'da bir format var. Çok da beğeniyordum. Ona TV8'de yer bulamıyorduk. Onun dışında belgesellerimiz var.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar