GÜNDEM

Acun Ilıcalı Netflix'e rakip oluyor

Acun Ilıcalı, Netflix, Blu TV ve Puhu TV'ye benzer bir dijital platform oluşturacak. Ilıcalı'nın hazırlıkları tamamladığı, platformun adını Instagram hesabından duyuracağı belirtildi.

Acun Ilıcalı Netflix'e rakip oluyor

Acun Ilıcalı, dünyanın en büyük dizi ve film platformlarından Netflix'e rakip oluyor!

İLK OLARAK GAZETECİLER.COM YAZARI KAĞAN KAYA DUYURMUŞTU

Acun Ilıcalı'nın Netflix'e benzer bir platform kuracağını ilk olarak İnternethaber YouTube kanalında Cuma Obuz'un konuğu olan Gazeteciler.com yazarı Kağan Kaya duyurmuştu. Kaya, Temmuz ayında katıldığı programda şunları söylemişti:

ACUN ILICALI KÜLTÜR BAKANLIĞI'NA BAŞVURU YAPTI

Kağan Kaya'nın bu açıklaması sonrasında ilk olarak Ağustos ayında Dünya gazetesinden Kerim Ülker, "Acun Ilıcalı resmi adımı attı Netflix'e rakip olacak" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Ülker, Acun Ilıcalı'nın girişimi için Kültür Bakanlığı'na başvurduğunu duyurdu:

"Ilıcalı bu kez Netflix benzeri bir platform için resmi temaslara başladı. Ilıcalı, kanal kurulumu için resmi kurumlarla masaya oturdu. Ilıcalı, eğer destek bulabilirse platform için ciddi olduğunu ifade ederken, edindiğim bilgilere göre Ankara’nın da Netflix konusunda da mesafeli davranışı Ilıcalı’nın elini güçlendirdi. Ilıcalı, platform için Turizm ve Kültür Bakanlığı dahil resmi kurumlara gereken başvuruyu yaptı. Eğer onay alınır ise Acun Ilıcalı, yakın zamanda şirket kuracak ve ardından yapılanmaya gidecek. Kısa zamanda da Netflix’e rakip olacak."

HAZIRLIKLAR TAMAM, PROJELER NETLEŞTİ, ANLAŞMALAR YAPILDI

Hürriyet yazarı Orkun Ün de 8 Eylül'de kaleme aldığı "Acun Ilıcalı geri sayımı başlattı" tüm hazırlıkların tamamlandığını, projelerin netleştiğini, ünlü isimlerle anlaşmaların yapıldığını söyledi. Ün, bizzat Acun Ilıcalı'nın kendisine söz ettiği detaylar olduğunu, “Survivor” kadrosundan Cemal Can, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ile Aleyna Tilki'nin de platformda yer alacağını duyurdu:

PLATFORMUN ADINI ACUN ILICALI INSTAGRAM'DAN AÇIKLAYACAK

"◊ Platforma her gün 5 yeni içerik eklenecek.

◊ Acun Ilıcalı “Hayalimdi” dediği bir ‘sürpriz programının’ sunuculuğunu yapacak.

◊ Top Model yarışmasıyla, Türkiye ilk defa bir dijital platformdan modelini seçecek.

◊ Tüm içeriklere ulaşmak için aylık makul bir üyelik ücreti ödenecek.

◊ Platformun ismi belirlendi. Ilıcalı, Instagram hesabından açıklayacak.

◊ İsim babası, Acun Medya’nın son dönemdeki önemli projelerinin de isim babası olan ünlü reklamcı Ali Taran."

CEM YILMAZ VE 3 ADAM ÖZEL Bİr FİLM ÇEKECEK

Haber Global'den Samet Cambaz'ın haberine göre ise kurulacak dijital TV platformunun konsept olarak Netflix ve BluTV'den herhangi bir farkı olmayacak fakat ağırlıklı olarak yeni yapılacak yarışmalara odaklanılacak.

Habere göre Cem Yılmaz ile birlikte Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'tan oluşan 3 Adam platforma özel bir film çekecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar