Süleyman Özışık

haber@gazeteciler.com
TÜM YAZILARI
Yük yine Erdoğan'ın omuzlarında... Bazı belediyeler, "Biz siyasi işlere pek girmiyoruz" diyerek referandum çalışmalarında olmayacaklarını söyleyebiliyor. "Referandum sürecine girildiği için tüm siyasi söyleşi ve konferanslarımız iptal edilmiştir" diyen belediyeler bile var.
Yeni sigara yasağının getireceği sorunlar... Sayın Recep Akdağ'ın uygulamaya çalıştığı yeni yasakların, beraberinde pek çok büyük sorunu getireceğini düşünüyorum. Cahil, eğitimsiz AKP'liler! Vallahi benim gördüğüm o ki "cahiller" ve "eğitimsizler" kararını çoktan vermiş. Geçirecekler!
AK Partililer de 'hayır' diyecek! Bütün hayatımız boyunca hayal ettiğimiz, şimdi ise gerçekleşeceğine inandığımız güzel bir gelecek için... TABİ Kİ EVET diyoruz!.. Hayırcılar bu soruya cevap verebilir mi? Yediğiniz bütün tokatlar kötüydü ama bu sonuncusu en beteri olacak. Öyle bir şepeşille yiyeceksiniz ki sizi spartulayla kazımak bile mümkün olmayacak! Aysel ve Bahçeli... Bence bu noktada hepimizin işi gücü bırakıp Aysel'e odaklanmamız lazım. Ya da Özgür Özel'in bize bu kızın hikayesini baştan sona adamakıllı anlatması gerekiyor. Yalanlar ve cevaplar! CHP'li Bülent Tezcan, referandum kampanyasında kullanılmak üzere “Hayır demezseniz ne olacak?” başlıklı 20 maddelik bir çalışma hazırlamış.