Hatice Kübra

kubra@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Mars'tan önce Türk sineması bir toz bulutuydu galiba! Mars Grup Kurumsal İletişim Direktörü Hanımefendi, Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda resmen züccaciye dükkanına giren file özenmiş gibi.
Sanal gerçeklik ve gerçekliğinden kopan nesiller Görünme hastalığının bir tümör gibi ruhlarımızı sardığı bu dünyadan gençler de nasibini fazlasıyla almıştır. Aydın Doğan'ın yaptığı en iyi şey! Aydın Doğan medya grubunu satarak tüm bu faturalardan kurtuldu. "Eyy Doğan Medya..." mazide kaldı. Kendini kurtardı ama...
Geleneksel medya Dijital Devrime karşı Geleneksel medyanın içinde bulunduğu krizle ilgili tartışmayı Mehmet Soysal başlatmış gibi görünse de, Soysal'dan önce biri daha vardı. Aile Bakanı Sıla'yı nasıl arar! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un Ahmet Kural'dan şiddet gören Sıla'yı telefonla araması olay oldu. Ee hani rövanşist olan AK Parti'ydi? 16 yıllık AK Parti iktidarını her fırsatta rövanşist olmakla suçlayanların, "bunlar kindar nesil yetiştirmekten başka bi' şey bilmez" diyerek çemkirenlerin nasıl kindar ve rövanşist olduğunun en büyük kanıtıdır bu. Testere, bavul haberciliği! İsmini bilmediğimiz "bir Türk yetkili" olayın başından itibaren önce Reuters ardından CNN İnternational, Associated Press, Al Jazeera derken Allah ne verdiyse tüm yabancı haber kuruluşlarına tek tek konuşuyor.