Hadi Özışık

hadi.ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Brüksel'deki gazetecilerin hali ve Akif Emre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la birlikte Brüksel'e giden gazeteciler arasında en "şık" gazeteci Ababay'dı.. Ergun Diler "en rahat" Nuh Albayrak ise "en hareketli" gazeteciydi.
Erdoğan'ın yürüdüğü "Uzun İnce bir yol"un güzergahı belli! Tayyip Erdoğan sevgisine bulaşan kim varsa Arena'ya akın etti...  998 günlük ayrılık ve büyük bir aşkla gerçekleşen tarihi kavuşma... 'Tek adam' mı, yoksa 'halkın inandığı adam' mı? Oksijenini millete yaptığı hizmetlerden alan Tayyip Erdoğan, 3 yıl aradan sonra, yeniden AK Parti'nin başına geçiyor. 
Oğuz Güven vicdansız olabilir ama o bir suçlu değil! Türkiye'nin üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmadı. FETÖ oyununu oynamaya devam ediyor Oğuz Güven, Nedim Şener, vicdan ve vicdansızlık! Nedim'in dili değil, vicdanıydı Orhan Erinç'e seslenen... Oğuz Güven'in bilgisayarının tuşuyla acıttığı canlara sahip çıktı... Tayyip Erdoğan FETÖ'nün yakasını bıraksaydı eğer... "FETÖ'yü besledi" dedikleri Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin kaderini değiştirdiğini dünya farketti, bizimkiler hâlâ direniyor. Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna yürümenin yolu CHP liderliği hayalini 16 Nisan sürecinde, kat ettiği binlerce kilometre yola döşeyen Muharrem ince, doğru yolda yürümek istiyorsa, hem dilini bilecek, hem de yolunu..