AK Parti mi yoksa Kemal Kılıçdaroğlu mu panikte?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hürriyet'ten İpek Özbey'le konuşmuş. Mehmet Özhaseki'nin Ankara'dan aday gösterilmesini "skandal" olarak yorumlayan Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'e Şişli'den aday olmak yerine Eyüp'ü teklif etmiş! Peki bu skandal değil mi?

Kağıthane'ye, "Kağıttepe" diyen birinin Mehmet Özhasekiiçin, "Sincan'ın yolunu bilmiyor" demesi, en hafif ifadeyle abesle iştigaldir. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendi ayıbını Mehmet Özhaseki'ye mal ederek, Ankara'yı kazanacağını zannediyorsa fena yanılıyor. Özhaseki'nin bırakın Sincan'ı  Türkiye'nin her tarafını en iyi bilen bir politikacı olduğunu Kılıçdaroğlu bizden daha iyi biliyor. 

Diyor ki:

- Ankara'ya Kayseri'den belediye başkanı getirilmesi bile başlı başına sakandaldır. 6 milyonluk Ankara'da bir Ankaralı aday bulamadınız mı?

Madem öyle...
Kemal Bey'e soralım:
- İstanbul'da ne işiniz vardı?
"Dün dündür, bugün bugündür" tamam!
Peki ya Şişli?
Hürriyet'ten İpek Özbey, Kemal Kılıçdaroğlu'na soruyor:
- Mustafa Sarıgül'ü Şişli'den neden aday göstermediniz?
Ne dese iyi:
- Başka bir yerden, Eyüp'ten aday olmasını istedim, kabul etmedi.

Mehmet Özhaseki'nin Ankaraya'a aday gösterilmesi skandal ise, Mustafa Sarıgül'e Eyüp'ü teklif etmeniz niye skandal olmuyor Kemal Bey? 

Diyor ki:
- CHP'de ben her şeyi belirleyen konumda olursam partide demokrasi olmaz.

Demek öyle!
3 yıl Şişli'yi sokak sokak gezen Mustafa Sarıgül'ü yerine bir başka adayı kim belirledi acaba? CHP'lileri sokağa döken, Akif Hamzaçebi ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu istifaya sürükleyen Battal İlgezdi'ninAtaşehir adayı olmasına kim karar verdi? Battal İlgezdiile birlikte görevden uzaklaştırılan Murat Hazinedar'ın aday olmasına kim karşı çıktı, ya da Hazinedar ailesinin üzerini kim çizdi? Bütün anketlerde birinci çıkmasına rağmen, "Değil İstanbul'u Yalova'yı bile ona vermek istemiyorum" diyerek Muharrem İnce'yi kim bertaraf etti? Barış Yarkadaş gibi başarılı bir politikacının önünü kim kesti? Gürsel Tekin'in yoluna kim taş koydu? 

Sahi Kemal Bey...
CHP Beşiktaş belediye başkan adayı Rıza Akpolatnerede ikâmet ediyor? Beşiktaşlı olan biriniBeşiktaş'ta neden aday göstermediniz? MademÖzhaseki'nin Ankara'dan aday gösterilmesi, siz neden böyle bir skandala sebep oldunuz? 

Sahi Kemal Bey...
Erdem Gül
'ü Ankara'dan İstanbul'a kim taşıdı?Ankara'da yaşamıyor muydu? Erdem Gül'ün Adalar'da başkan adayı olması skandal değil mi? 

AK Parti iktidarı için "Panik içindeler, yerel seçimlerden başarıyla çıkacağımızı görüyorlar" diyor Kemal Kılıçdaroğlu... 

Panik içinde olan aslında kendisi. İpek Özbey'e söylediklerini dikkatlice okursa, ne kadar büyük panik yaşadığını kendi de görecektir. 
Ne paniği olacak, 1 Nisan paniği tabii ki...
9 seçim yenilmiş, onuncusu sırada... 
Siz olsanız paniklemez misiniz? 

Yorumlar