MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede'den 'Erdem Gül' yorumu: Çıkarken ışıkları da söndürürse tam olacak

CHP Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül’ün İstiklal Marşı’nı okumaması büyük tepkiye neden olmuştu. Star yazarı Ersoy Dede de konuyu köşesine taşıdı olay bir yorumda bulundu.

Ersoy Dede'den 'Erdem Gül' yorumu: Çıkarken ışıkları da söndürürse tam olacak

CHP’nin Adalar Belediye Başkan adayı gazeteci Erdem Gül'ün İstiklal Marşı'nı okumaması nedeniyle yaptığı savunma için 'saçma' yorumunda bulunan Star yazarı Ersoy Dede,  "O skandal görüntülerle zaten yeteri kadar eleştiri hedefi olmuştu. İlk anda söylediği ‘yalancılar, sahtekarlar’ falan gibi bir çıkışla tüyünü de dikti. Son olarak bu açıklamasıyla zirvede bıraktı." dedi.

Gül'ün bu durumunda nasıl bir yol izlemesi gerektiğine ilişkin tavsiyede bulunan Dede, "Ama o başka bir yol tercih etti. Selametle. " ifadelerini kullandı.

Erdem Gül çıkarken ışıkları da söndürürse tam olacak

CHP’nin Adalar Belediye Başkan adayı gazeteci Gül’ün İstiklâl Marşı’na eşlik etmediği görüntüler çok tartışıldı. ‘Neden söylemediniz İstiklâl Marşı’nı’ diyenlere cevaben; “İnsan bazen coşkuyla söylemek bazen de içinde duymak ister. Nasıl ki namazda Fatiha suresini bazen sesli bazen de içimizden okuyorsak” gibi saçma sapan bir savunma yapmış. Yani o skandal görüntülerle zaten yeteri kadar eleştiri hedefi olmuştu. İlk anda söylediği ‘yalancılar, sahtekarlar’ falan gibi bir çıkışla tüyünü de dikti. Son olarak bu açıklamasıyla zirvede bıraktı. Sadece ‘protokol deneyimim yok, ben bir gazeteciyim. Böyle törenler sırasında eşlik etmem gerektiğini düşünemedim’ deseydi çok lezzetli olacaktı. Ama o başka bir yol tercih etti. Selametle.  

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar