KAĞAN KAYA / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
CIA Peşimde! Yerli ve milli denilen bazı uygulamaların sunucuları Hollanda’da barınıyor yani verileriniz Hollanda’da saklanıyor.
Emojiler İstihbarat Faaliyeti mi? Kayıtlara Cambridge Analytica skandalı olarak geçen Londra merkezli veri madenciliği şirketi 2016 ABD Başkanlık seçimlerinde 50 milyon Facebook kullanıcısının verilerini usulsüz kullanmıştı.
Yasaklamadığım Her Çinli Şirket İçin Bana Küfür Edeceksiniz! Donald Trump, Semiconductor Manufacturing International Corporation (SMIC)’in Çin ordusuyla bağlantılı olduğunu iddia ederek şirketi kara listeye aldı.
ABD Seçimlerindeki Endişe BBC Türkçe’nin haberine göre; Facebook sözcüsü çarşamba gecesi, “Bu video bir grup insanın Covid-19'a bağışıklığı olduğu iddiasını içermektedir. Bu yanlış bilgi kurallarımızı ihlal etmektedir” dedi.
Uzay Reklamları Teknolojiye ışık hızıyla bile yetişmenin mümkün olmadığı çağları yaşıyoruz!
Sosyal Medya ve Netflix Kapanacak mı? RTÜK’ün bilmediği şu: Netflix’e sansür uygulanamaz! (Not: Dizi içeriğini savunmuyorum)
Dijital Egemenlik Dijital uygarlıklar ile kripto para, istihbarat, stratejik iletişim, propaganda ve e-ticaret ekseninde dinlerin olmadığı, tek dünya devleti kurulma yolunda ilerleniyor.