FATİH BAR / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
En Çok İzlenen Filmler Bu liste o yılın otoriter listesidir. Yani ya yılın en iyi filmidir ya en güldüreni ya da en ağlatanıdır. Listenin başında ki o filmin, insanın duygusuna karşılık geliyor olması hemen hemen her sene kaçınılmazdır.
Casusların Tanrısı: Eli Cohen ve The Spy Dizisi İsrail ajanı, dönemin Suriye devlet başkanı ile sıkı bir bağ kuracak kadar yakınlaşıyor. Hatta kendisine Savunma Bakanı Yardımcılığı bile teklif ediliyor. Şaka gibi. Bir ajan, hedef ve düşman ülkede devletin sırlarına erişebilecek dereceye kadar gelebiliyor.
Escobar, Sen Bir Meleksin.. Kartellerin dünyasında var olan tek eylem, ölümdü. Hırsları uğruna Kolombiya halkının geleceğini kana bulayan karteller futbol üzerinden ölümü de legalize ettiler.
İran’da Ofsayt’a Düşmek: Ya İstiklal Ya Ölüm Kendi varlığımın sesi olayım dedim. Ne yazık ki kadındım. Füruğ Ferruhzad
Mesut Özil’i Öldüren Dizi: Dogs of Berlin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ‘da forma giyen Mesut Özil, hatırlarsınız temmuz ayında bıçaklı saldırıya uğramıştı. Bu saldırı, Netflix yapımı Dogs of Berlin dizisini akıllara getirdi.
Netflix’ten İsrail güzellemesi Olayların şiddetli gerçekleştiği günler de 195 ülkede yayın yapan Netflix 27 Temmuz akşamı Kızıl Deniz Dalış Merkezi (The Red Sea Diving Resort) isimli filmi yayına soktu.