TELEVİZYON

TRT1 Teşkilat dizisinde 'Squid Game' göndermesi! Sapıkça satranç oyununda balyozlu ölüm

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinin 23. bölümünün 2. fragmanında çok konuşulacak 'satranç oyunu' sahnelerine yer verildi. Mültecilerin, sözde yardım toplanması için düzenlenen bir gecede, satranç oyunu hamlelerine göre balyozla öldürülmeleri Squid Game'deki oyunlara benzetildi. İşte nefes kesen o sahne...

TRT1'de yayınlandığı ilk günden bu yana çok izlenen Teşkilat dizisi yine çok konuşulacak bir bölümle geliyor.  Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu olan Teşkilat dizisinin 23. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda mültecilerin, satranç tahtasını andıran damalı bir platform üzerinde, zenginlerin oynadığı satranç hamlelerine göre yer değiştirdiği ve oyun dışı kalan piyonların tek tek balyozla öldürüldüğü sahneler 'Squid Game'e benzetildi.

Teşkilat'ın 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Teşkilat'ın yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Kan donduran satranç oyunu

Satranç sahnesinde piyonların oyun dışı kaldıklarında vahşice öldürülmesi ünü tüm dünyaya yayılan Netflix dizisi Squid Game'e benzetildi.

Yorumlar