GÜNDEM

TRT spikeri Selver Gözüaçık haber sunarken gözyaşlarını tutamadı

İstanbul Sefaköy'de hırsızlar tarafından engelli aracı çalınan Ömer Bekir Kazan'ın, dünyası yıkılırken; haberi sunan TRT spikeri Selver Gözüaçık ise Kanada'dan gelen bir mesaj ile gözyaşlarını tutamadı.

İstanbul Sefaköy'de yaşayan Ömer Bekir Kazan, 44 yaşında engelli bir vatandaş. Hayatın karşısına çıkardığı zorluklara rağmen pes etmedi ve açık öğretim fakültesinde okuyarak üniversite eğitimini tamamladı. Kazan, aynı zamanda 4 tane kitap yazan üretken bir vatandaş. Kazan'ın bu hayatta en sevdiği şey ise engelli aracına binip gezmek.

Vicdansız hırsızlar, Kazan'ın engelli aracını çaldı. Aracı çalındıktan sonra bile hırsızlara beddua etmeyip iyi niyetli konuşan Kazan, hırsızların ahiretlerini mahvettiklerini ifade etti.

TRT spikeri Selver Gözüaçık ise haberi sunduğu anda duygulandı ve o anlar ses tonuna da yansıdı. Haberi sunduktan sonra sosyal medya üzerinden hırsızlara gelen tepki içerikli mesajları okuyan Gözüaçık, Kanada'dan gelen ve Kazan'ı tekrardan araç sahibi yapmak isteyen bir hayırseverin mesajını okuduktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı ve ara vermek zorunda kaldı. 

Yorumlar