TELEVİZYON

Sevilay Yılman 'Büyüğümüzsünüz saygı duyuyorum dedi' ama dayanamadı!

Rahmi Turan'ın iddiası sonrası yaşanan gelişmeler Habertürk ekranında tartışıldı. Didem Arslan Yılmaz'ın sunup yönettiği programda sesler yükseldi.

Rahmi Turan'ın iddiası sonrası yaşanan gelişmeler ekranlarda tartışılmaya devam ediyor.  Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunup yönettiği Türkiye'nin Nabzı programına gazeteci Uğur Dündar ile Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın tartışması damga vurdu.

Yılman'ın "Uğur Dündar, Talat Atilla'yı koruyor" sözleri üzerine yurt dışından programa bağlanan Dündar, kendisini savundu. Yılman, Uğur Dündar'ın sözünü kestiği gerekçesi ile porgramın sunucusu Didem Yılmaz Arslan tarafından uyarıldı.İşte canlı yayında yaşananlar...

Dündar şöyle konuştu:

"Günlerdir hayret ediyorum. İlkeli bir duruş sergilemiş, dürüst, şeffaf anlayışla ne biliyorsam kamuoyuyla paylaşmışım. 'Bunun belgesi yok, ben bu işe girmem' demişim. Gazeteci ağabeylerimizin, okullarda hocalarımızın öğrettiğini uygulamışım. Mezardan babam çıksa bana doğru olmayan, belgeleyemediğim şeyi söylerse onu haber yapmam. 'Uğur Dündar şunu koruyor, bunu koruyor' gibi manipülasyonlar doğru değil. Ben kimseye iftira atmam. 'Bu haberi Talat Atilla'ya o götürdü, bu götürdü' diye bir şeye girmem.

Ben bunun CHP'ye kumpas olduğunu ilk günden söylemiş insanım. Nedim Şener kardeşim de biliyor gerçekleri, İsmail Saymaz'la da konuştum. Bülent Kuşoğlu'nu töhmet altında bırakacak hiçbir açıklama yapmam. Talat Atilla kendisi seri Tweetler attı. 'Ben bu haberi Uğur Dündar'a, Rahmi Turan'a vermekle yanlış yaptım, kendim kullanmalıydım' dedi."

Yorumlar