TV HABER

Şaban Sevinç canlı yayında sadece dakikalar sonra söylediği şeyi inkar etti!

CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programına katılan gazeteci Şaban Sevinç, sadece dakikalar içerisinde söylediği cümleyi inkar etti.

Tarafsız Bölge programında Hadi Özışık ile tartışan Şaban Sevinç, amiraller ile ilgili savcının talebini karar gibi algıladı. 

Amirallerin suçsuz olduğunun ispatlandığını savunan Şaban Sevinç, Ahmet Hakan tarafından "Bu savcının talebi, henüz hakimler karar vermiş değil" şeklinde uyarıldı. 

Bunun üzerine Sevinç de "Savcı da yargının önemli bir parçası, savcı da hakim sayılır..." diyerek sözlerine devam edince Hadi Özışık önce gülerek karşıladı ardından da Şaban Sevinç'in bu ifadesini düzeltti. 

Sevinç ise daha dakikalar önce kullandığı "Savcı da hakim sayılır" ifadesini kullanmadığını söyledi. Fakat arşiv unutmaz kabilinden ilgili alanlara dikkat edenler Sevnç'in çarkını fark etti.

Ne oldu?

Savcılık, darbe imalı bildiri yayınlayan amiraller hakkında tutuksuz yargılama, adli kontrol şartıyla serbest bırakılma ve ev hapsi gibi çeşitli taleplerde bulundu. 

Yorumlar