ANALİZ

Rasim Ozan'ın Beyaz TV'ye dönmesini Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli mi istedi?

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 21 aylık ambargosundan sonra geri dönmesi ve sadece bir hafta ekranda kaldıktan sonra tekrar kovulması tartışılıyor. Rasim Ozan'ın tekrar kovulmasına üzülenler de var sevinenler de... Hadi Özışık ve Süleyman Özışık bu konuyu tartıştı...

İddia edildi ki, Rasim Ozan Kütahyalı'nın 21 aylık ambargosunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la MHP lideri Devlet Bahçeli bitirdi... Ama bu talimata (!) rağmen, Rasim Ozan, sadece bir hafta ekranda kalabildi. 

Saffet Sancaklı ve Hidayet Türkoğlu'nun öncülüğünde Boşnak dernekleri hemen harekete geçti. Osman Gökçek tepkiler karşısında adeta kaçacak delik aradıysa da, çıkış yolu bulamadı... Sonucu biliyorsunuz, Osman Gökçek twitter üzerinden Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir daha Beyaz TV ekranlarında olmayacağını duyurdu... 

Peki burada konuşulması gereken nedir sizce? Rasim Ozan'ın yeniden kovulması mı, yoksa Erdoğan'la Bahçeli isminin bu meseleye bulaştırılması mı? "Rasim'in dönüşünü Erdoğan ve Bahçeli istedi" söylemi... ve twitter üzerinden bu operasyonun yapılması. Erdoğan ve Bahçeli istediyse eğer, Osman Gökçek iki lideri yok sayıp mı bu kararı verdi? Yoksa Erdoğan Bahçeli isminin ortaya atılması tamamen yalan mıydı? 

Yılladır aynı şeyleri tekrarlayıp duruyoruz, Erdoğan isminin kullanılmasından şikayet ediyoruz. Acaba bu kez de öyle mi oldu? Çağrımız Erdoğan'a, Bahçeli'ye... danışmanlarına. Bu işin aslı astarı nedir açıklayın biz de bilelim. Ya da herkes bilsin. 

Yorumlar