GÜNCEL

Özlem Gürses CNN Türk için neden yalan konuştu?

Özlem Gürses, CNN Türk'e durup dururken saldırmaya başladı ve Süleyman Soylu'nun CNN Türk ekranlarına çıkarılmadığını iddia etti. Özlem Gürses'in ayıp ettiğini söyleyen İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık da " İnsanda biraz vicdan, ahlak, gazetecilik ilkesi olur." dedi.

Gazeteci Özlem Gürses, Youtube kanalında "Süleyman Soylu sanırım kendisi karar arefesinde. Özışık kardeşlerin Youtube yayınına çıkmış.Uzunca bir süredir de kendisini CNNTürk'e çıkartmıyorlar onun farkındayım. Gidemiyor oraya. Albayrak medyası orası Demirören'e ait gibi gözüküyor ama yöneticileri arasında A Haber'de uzun süre yöneticilik yapmış isimler var. Serhat Albayrak'ın grubun üzerinde etkisi biliniyor. " açıklaması yaptı.

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Gürses'in bu açıklamalarını masaya yatırdı ve Gürses'in Halk TV'ye geçince tavrının değiştiğini belirtti.

Özışık  şu değerlendirmelerde bulundu:

Özlem Gürses'i hepiniz tanıyorsunuz. Sözcü'den ayrıldıktan sonra CNN Türk'te haftalık programlarda yer aldı sonra Halk TV son durağı oldu. Halk TV'de yer alınca tavrı değişti.

Özlem Gürses CNN Türk'ü tercih ettiği zaman Serhat Albayrak aklına gelmiyordu.Murat Yancı'nın da A Haber'de çalıştığı aklına gelmiyordu. Ahmet Hakan'ın karşısına hemen her hafta kuruluyordu. Kimse onun sesini kısmıyordu. Ahmet Hakan'ın hakkını teslim edelim. Özlem Gürses, CNN Türk tercihi nereden kaynaklanıyordu. Özlem Sözcü'de çalışıyordu. Sonra bir hafta CNN Türk'e çıktı birkaç gün sonra yeniden çıktı. Duydum ki Sözcü'deki işine son verilmiş. Kendisi Sözcü'den kovulduğunu söyledi.  Özlem'in önüne tercih koymuşlar. Metin Yılmaz'la da görüştüm.

Niye birdenbire CNN Türk'e saldırgan tavırla yüklenmeye başladı. 'Orayı Serhat Albayrak yönetiyor' diye saçma sapan suçlamada bulunuyor. Bunun sebebi olmalı. Bir ifadesi dikkat çekiyor. Süleyman Soylu'yu CNN Türk'e çıkarmadıklarını söylüyor. Soylu ne yaptı bir festivalle ilgili açıklama yaptı.Bir hafta önce canlı vermiş CNN Türk. Soylu'nun programını izlediğimde tüm kanalları taradım. Soylu herkesin sorularını yanıtladı. Ağır konuşmak istemiyorum ama abuk subuk şeyler yaptığınız zaman insanlar size gülüyor. Bir yerden bir kulp takmaya çalışıyorsunuz. Netice itibari ile bir şey bulamıyorlar 'Soylu'yu ekrana çıkarmıyorlar orası Serhat Albayrak'ınmış'

İnsanda biraz vicdan, ahlak, gazetecilik ilkesi olur. Siz bizi candaş, yandaş ilan ettiğiniz zaman böyle atıp tutuyosunuz da bu yaptığınız nedir!

Yorumlar 1 yorum