GÜNDEM

Nevşin Mengü'den Candaş Tolga'ya yeşil ışık!

Candaş Tolga Işık katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Işık, gazete çıkarması durumunda çalışmak istediği isimleri bir bir sıraladı. O isimlerden biri de Nevşin Mengü idi...

Demirören Medya Grubu'na bağlı Posta gazetesi ile geçtiğimiz haftalarda yolları ayrılan gazeteci Candaş Tolga Işık, katıldığı bir canlı yayında gazete çıkarması durumunda hangi isimlerle çalışmak istediğini sıraladı. Işık, “Ben bugün bir gazete çıkaracaksam Nilay Örnek’siz, İsmail Saymaz’sız, Timur Soykan’sız çıkarmam. Benim gönlümde çalışmak istediğim bir sürü insan var; Zeynep Miraç, Nevşin Mengü, Melis Alphan, Cüneyt Özdemir...” ifadelerini kullandı.

Gazeteciler.com yazarı Hatice Kübra'nın Instagram canlı yayınına konuk olan Mengü, 'Candaş'la aynı platformda olmaz mı?' sorusuna yanıt verdi. Candaş Tolga'ya yeşil ışık yakan Mengü şunları söyledi:

"Bu soru çok geliyor, bir sürü ayrı yayın mecrası var, niye hepiniz bir arada değilsiniz, biz hepinizin ayrı ayrı peşinde mi koşacağız diye. Ya işte olamıyor, heralde o dönemler geçti diye mi düşüneyim ne bileyim olamıyor işte. Candaş'la aynı platforma olabilir.Neden olmasın.Onu takip edeyim."

Yorumlar