GÜNCEL

Mustafa Sandal, Milli Takım şarkısının hikayesini anlattı

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programının bu haftaki konuğu oldu. Sandal, tartışmalara neden olan Milli Takım şarkısının hikayesini anlatı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programının bu haftaki konuğu sevilen sanatçı Mustafa Sandal oldu. Sandal, tartışmalara neden olan Milli Takım şarkısına ilişkin "Gurur duyduğum bir iş çıktı ortaya" dedi.

Programdan öne çıkanlar:

MİLLİ TAKIM ŞARKISININ HİKAYESİ

Bir kere ben Milli Sporcuyum. Milli Takım ile Milli duyguyla olan ilişkim sahada performans gösterdiğimden gelir. Bu işlerle ilgilenen bir arkadaşım beni aradı "Hemen federasyonda görüşmemiz lazım" dedi. Ben de o ara reklam çekimlerindeydim. Sonra ben koştur koştur gittim. Ertesi gün gittim. Şenol hoca, konunun yetkili isimleri orada hepimiz konuştuk. Şenol hoca bana "Sen bana uğurlu gelmiştin" dedi. Benim de hoşuma gitti. Milli olan bir duyguyu nasıl görmezden geleyim. Ben ordan çıkarken Şenol hocanın fotoğrafı vardı biz yazıyordu. Ben de ben değil biz olabilecek bir şey istedim. Samsun Demir'i aradım apar topar böyle böyle bir şey var dedim. Sonra şarkıyı bitirdik. Klibi bitirdik. Hayatımda gurur duyduğum bir iş çıktı ortaya. Bu işten kesinlikle ücret almadım. Ben ve diğer sanatçılar da almadı. "Bu Milli bir görevdir" dedik.

"BUNU KİMİN YAPTIĞINI BİLİYORUM"

Bu bot yorumları, yapılanları kimin neden yaptığını biliyorum. 

Z KUŞAĞI DA MUSTİCİ Mİ OLDU SİZCE?

Ben bir şarkı yapıyorum. Yaman ile Yavuz'a dinletiyorum. Çocuklar oralı bile değil. Oturdum arkadaşlarla konuştum. Biz bunu dizayn etmemiz lazım. Biz buna Eypio ile Reset şarkısıyla başladık. Artık reklamalara varana kadar ilerledik. Z kuşağını takip edilyorlar. 4 yıldan beri konsantremiz bu yönde. Tesadüflere bırakmıyoruz. 

ÇOCUKLARINIZLA ARANIZ NASIL?

Benim çocuklarımla aram çok iyi. Ben babam ile vakit geçiremediğim için çocuklarımla çok anı biriktirmeye özen gösteriyorum.

MELİS SÜTŞURUP İLE EVLİLİK DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Bunu ben değil, Melis hanıma sormak gerekiyor. Şu an iyi giden ilişkimiz var. 

KONSERLER YAPILMALI MI?

Açık alanda konser yapılabilir. Kimse masal anlatmasın. 400 kişilik bir uçağa binebiliyoruz, ama konsere gidemiyoruz. 

Yorumlar