GÜNDEM

Müsavat Dervişoğlu'ndan Hadi Özışık'ın gazetecilik kimliğine saygısızlık

Habertürk'te Kübra Par ile Açık ve Net'e konuk olan İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu, bir diğer konuk Hadi Özışık'ın gazetecilik kimliğine saldırınca canlı yayında tartışma yaşandı.

Kübra Par ile Açık ve Net'te Hadi Özışık ve Müsavat Dervişoğlu arasında tartışma çıktı.

Akşener'in Anadolu’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerin siyasi olarak anlamı ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusu tartışılırken İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu, Hadi Özışık'ın soruları ile sıkışınca Özışık'ın gazetecilik kimliğine saldırdı.

Dervişoğlu, Özışık "Ben bir gazeteciyim" deyince kahkaha ile gülerek saygısızlık yapınca Özışık, "Sizi kınıyorum" diyerek karşılık verdi.

Dervişoğlu, Özışık'ı 'yanlı gazeteci' olarak tanımlasa da Özışık, 'Ben yanlı bir gazeteci değilim. Sizi övünce çok iyi oluyoruz. Eleştirince yanlı oluyoruz.' ifadelerini kullandı.

Özışık ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Ben iktidar yanlısı bir gazeteci değilim. Böyle konuşursanız olmaz, çok ayıp ediyorsunuz. Bunu alışkanlık haline getirdiniz. Bir gazeteci gördüğünüzde yanlısınız eleştirisini getiriyorsunuz. Sizi destekleyen sözler söylediğimiz zaman iyiyiz, desteklemeyip eleştirdiğimiz zaman da kötü oluyoruz."

İkilinin karşılıklı tartışması giderek sertleşince sunucu Kübra Par araya girdi. 

Yorumlar