GÜNCEL

Murat Dalkılıç'tan bomba açıklama! Hangi sanatçılar, neden Cumhurbaşkanlığı konserlerine katılamadı?

Buket Aydın'ın Koltuk programının bu haftaki konuğu şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Murat Dalkılıç oldu.Ünlü şarkıcı  Cumhurbaşkanlığı konserlerine hangi sanatçıların neden katılamadığını açıkladı. 

Buket Aydın'ın Koltuk programının bu haftaki konuğu şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü şarkıcı  Cumhurbaşkanlığı konserlerine hangi sanatçıların neden katılamadığını açıkladı. 

Programda diğer öne çıkanlar: 

POPSTAR OLMAK SİZİN İÇİN GEÇİCİ BİR EVRE Mİ?

Aslında herkes için yaptığı iş için pik noktaları, geçici bir evresi oluyor. Sonuçta insanlar hep sonuna kadar orada kalması söz konusu değil. O etikete endeksli yaşamamak lazım. Bu sefer hayatın alt üst olur, psikolojin alt üst olur. Yaşlandığın zaman ne olacak? Biraz bu sıfatları doğru konumlandırmak lazım. Ben de bir sürü şey yaşadım hayatımda. Bir başarı hikayesi var Murat Dalkılıç'ın hayatında. Ama her yerde şarkı söyledim. Her yerde dinlendi şarkılarım. Ama bunun yanına faydalı bir şeylerde koymak gerek. Etiket olarak böyle şeyleri hayatıma çok endekslemiyorum. 

Başkalarının hayatlarıyla çok ilgilenmiyorum. Benim için her yaşadığım an yeni bir keşif oluyor. 

MAGAZİNCİLERE KIZIYOR MUSUNUZ?

Kızıyorum. Her zaman kızmıyorum, bazen kızıyorum. 

SANAT CAMİASINDA BAHSETTİĞİNİZ ÜÇ-BEŞ ARKADAŞINIZ KİMLER?

Öyle bir soru sormuşlardır herhalde. Özellikle böyle bir tarzım yok. Gayet hepsiyle de görüşüyorum, çok güzel arkadaşlıklarım var. Ama genel olarak görüşmiyoruz. Birisinin turnesi oluyor, biri başka yerde biri başka yerde oluyor. 

Üç adamla, Eser'le Oğuzhan'la İbo'yla böyle çok yakın arkadaşlık kurabildik. Zeynep keza öyle. Bir o takımla sürekli görüşüyoruz.

HANDE YENER İLE ARANIZ DÜZELDİ Mİ, KONUŞUYOR MUSUNUZ?

Hande ile o günden beri görüşmüyoruz ama Polat ile görüşüyoruz. 

Sadece Polat'ın yaptığı bir şeyden dolayı ben celallendim. Sonra o bana celallendi. Sonra biz kimsenin bilmediği ne celaller yaşadık. Sonra bir şekilde konuda karara bağladık. Biz medeniyetin gereklililiğini yerine getirip kaldığımız yerden devam ettik. 

CUMHURBAŞKANLIĞI TARAFINDAN BİR KONSER DAHA DÜZENLENSE KATILIR MISINIZ?

Tabi canım ne alakası var. 

KONSERLERİ KABUL ETMEYEN EBRU GÜNDEŞ Mİ HAKLI YOKSA ONA KIZAN GÜLBEN ERGEN Mİ? 

Gülben Ergen'in düşüncesindeyim. Yapılmalı ama bir zarar vermek için değil. Doğru formülü bulmamız lazım. Konsere iştirak edecek kişilerin kurallara uyması lazım. 

Yorumlar