GÜNCEL

Metin Akpınar'ın o sözlerine Cem Yılmaz'dan jet cevap

Ünlü oyuncu Metin Akpınar, Haber Global'de konuştu Türk tiyatrosu için çok insan yetiştiğini ancak başarılı ismin 10'u geçmediğini söyledi. Akpınar'ın Cem Yılmaz ile ilgili sözlerine ise ünlü komedyenden cevap geldi.

Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Metin Akpınar, tiyatroda çok ismin yetiştiğini; ancak iyi diyebileceği ismin 10 taneyi geçmeyeceğini söyledi. Cem Yılmaz'ı severek izlediğini ve beğendiğini, başarılı bulduğunu anlatan Akpınar, ünlü komedyende oyuncu kumaşı olmadığını ifade etti. Akpınar'ın bu sözlerine Cem Yılmaz'dan cevap ise gecikmedi. 

Metin Akpınar, Haber Global'de konuştu. Mizahın bitmeyeceğini ve kopamayacağını anlatan Akpınar, konuşmasının bir bölümünde Cem Yılmaz'ı değerlendirdi. Stand-up komedinin zeki insanların yaptığı bir mizah unsuru olduğunu söyleyen Akpınar, konu Cem Yılmaz'a geldiğinde ise şöyle konuştu:

"Cem Yılmaz'ı beğenirim, çok zeki bir çocuk, mükemmel işler yapıyor çok takdir ediyorum ama oyunculuk kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil, stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama, tipleme de daha büyük başarılar bekliyor insan. Ben bekliyorum, Allah biliyor"

Cem Yılmaz'dan cevap gecikmedi

Akpınar'ın bu sözlerinin ardından bir açıklama da Cem Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, Akpınar'ın "İnsanlığın Lüzumu Yok" oyununu izlediğini söyleyerek, kendisini izlemesini istedi.

İşte Yılmaz'ın o sözleri;

"Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun,teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabarenin “İnsanlığın Lüzumu Yok” oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün O da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum." dedi.

Yorumlar