TELEVİZYON

Kemal Öztürk ve Selman Öğüt canlı yayında birbirine girdi!

Habertürk ekranlarında gazeteci Kemal Öztürk ve Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Selman Öğüt arasında gergin dakikalar yaşandı. Tansiyonun yükseldiği anlar sosyal medyada da yansıdı.

Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu Nedir Ne Değildir programına katılan gazeteci Kemal Öztürk ve Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selman Öğüt arasında canlı yayında tartışma yaşandı.

AK Parti'de yaşanan ihraç girişimleriyle ilgili konuşan Kemal Öztürk, partinin yön değiştirdiğini ve bir grubun Tayyip Erdoğan'ı yanlış yönlendirdiğini söyledi. AK Parti'nin önde gelen isimlerinin FETÖ yöntemleriyle itibarsızlaştırıldığını savunan Öztürk, bu davranıştan vazgeçilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kemal Öztürk'ün bu sözleri üzerine stüdyodaki tansiyon yükseldi.

"Kim bunlar? Karnından konuşma" sözleriyle araya giren Selman Öğüt, Kemal Öztürk'ü "yalan ve iftirayla" suçladı. Üstüne bir de "FETÖ taktiği" ifadesi kullanınca Kemal Öztürk "FETÖ taktiğinin kim tarafından uygulandığını sen daha iyi biliyorsun" dedi.

Öztürk'le Öğüt'ün arasındaki diyalog tartışmaya dönerken, MHP'li Metin Özkan da “Kemal Öztürk’ün bu sözleri Cumhur İttifakı’nı hedef alıyor” ifadelerini kullandı.

Habertürk ekranlarındaki bu tartışma sosyal medyaya da yansıdı ve iki isim de Twitter gündemine oturdu.

Yorumlar