GÜNCEL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu muhabire sinirlendi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sınırda basın muhabirlerinin sorularını yanıtlarken kendisine, "Sayılarda tartışma var sayın Bakan, sizin söylediğiniz rakam 140 bine yaklaştı. Ancak biz bu rakamı teyit edemedik" diyen Tele1 muhabirine sinirlendi ve "Siz kimin tarafındasınız?" şeklinde çıkıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı yayında sınırı geçen göçmenlerle alakalı açıklamalarda bulundu. Soylu, soru cevap kısmında Tele1 muhabirinin sınırı geçen mülteci sayısına ilişkin sorduğu soruya sinirlendi ve gazeteciye sert çıktı.

"Siz kimin tarafındasınız"

Soylu, "Sayılarda tartışma var sayın Bakan, sizin söylediğiniz rakam 140 bine yaklaştı. Ancak biz bu rakamı teyit edemedik" diye soran muhabire ,"Siz kimsiniz? Şimdi kaç muhabiriniz var sizin? Bir tek sensin. Peki bizim sınırda kaç karakolumuz var. Vilayet burada teyit edemiyor mu? Siz kimin tarafındasınız? Türkiye'nin tarafında olduğunuz hiç belli değil. Çünkü burada sizin yaptığınız, Yunan ve Avrupa medyasının yaptığı çarpıtmayı burada ifade etmek. İçişleri Bakanı yalan mı söylüyor?" şeklinde cevap verdi.

Yorumlar