TELEVİZYON

Hadi Özışık'ın gösterdiği manşet Nazif Okumuş'u susturdu

Gazetelerin kritik ziyaret sonrası attığı başlıkları Erdoğan'ın ağzından verdiğini iddia eden Nazif Okumuş'a cevap Hadi Özışık'tan geldi.

CNN Türk ekranlarında izleyici ile buluşan Gündem Özel programına, İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'la, Nazif Okumuş arasında yaşanan diyalog damga vurdu.

Günlük gazeteleri tek tek incelediğini belirten ve iktidara yakın medyayı eleştiren Nazif Okumuş'a cevap Hadi Özışık'tan geldi. 

Okumuş'un  "Bugün Türkiye'de iktidarı tutan gazetelere bakın. Ben günlük gazetelere bakan bir insanım gazeteleri yandaşlıktan dolayı dibe vurduğu bir dönemde bakıyorum. Hepsi Sayın Cumhurbaşkanı'nın ağzından çıkan bir lafı başlığa taşıyorlar.

Trump'la çok sıcak bir görüşme yaptığını ve Trump'ın Türkiy'ye özel bir önem verdiğini Trump'la anlaşabildiğini ama etrafındakilerin Trump'ı yanılttıklarına dair ifadeleri dair manşetlere taşınıyor.Burada sırf nasıl galip geldik nasıl devirdik  boks yapar gibi yumruğu indirdik nakavt ettik gibi pozisyonunu ifade edebilme adına bu meseleleri egzajere etmememiz lazım." sözlerine gazeteci Özışık, Sabah Gazetesi'nin manşeti ile cevap verdi.

Özışık'ın bu hamlesi sonrası Okumuş ne yapacağını bilemedi.

Yorumlar