GÜNDEM

Hadi Özışık ve Barış Yarkadaş arasında çok sert "Atatürk" tartışması

TV100'ün beğenilen programı Sağlı Sollu'da Hadi Özışık ve Barış Yarkadaş arasında Demirtaş'ın Atatürk ile ilgili sözleri nedeniyle çok sert tartışma yaşandı.

TV100'de Ahu Özyurt'un sunduğu Sağlı Sollu'da Hadi Özışık ve Barış Yarkadaş arasında Demirtaş'ın Atatürk ile ilgili sözleri nedeniyle çok sert tartışma yaşandı.

Özışık, Yarkadaş'a "Benim Atatürkçülüğümü sorguluyordun. Demirtaş'a ne diyeceksin?" sorusunu sorunca Yarkadaş'ın cevabı "Doğru bulmuyorum" şeklinde oldu. 

Bunun üzerine Özışık,  "Yanlış deme Atatürk hakkında konuşuyor. Benim Atatürkçülüğümü sorguluyordun şimdi noldu. Demirtaş'a güzelleme yapıyorsun." diyerek çıkıştı. 

Yarkadaş'ın "AKP'lilerin tamamı bunları söyledi" deyince Özışık, "AKP'liler söyledi diye Demirtaş'ın söylemi doğru mu oluyor?" diyerek çıkıştı. 

Yarkadaş, "Keşke Demirtaş içerde değil de burada olsaydı biz de bunu konuşurduk" ifadesini kullandı. Özışık ise "Demirtaş burada olsa Atatürk ile ilgili bunları söyler sen de pısırık pısırık otururdun. Sanki gül dağıttı diye içerde Demirtaş..." cevabını verdi. 

Yorumlar 1 yorum