GÜNDEM

Hadi Özışık: Fahrettin Altun'un teröre tepki göstermesi birilerine neden bu kadar batıyor, anlamış değilim!

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Fahrettin Altun'un terörü kınayan açıklama yapmasına Özgür Özel'in tepki göstermesine anlam veremediğini söyleyerek, ''Fahrettin Altun'un teröre tepki göstermesi birilerine neden bu kadar batıyor, anlamış değilim!'' dedi.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk oldu. Özışık, sürekli olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u eleştiren CHP milletvekili Özgür Özel’e yüklendi. Hadi Özışık,  Fahrettin Altun'un terörü kınayan açıklama yapmasına Özgür Özel'in tepki göstermesine anlam veremediğini söyleyerek, ''Fahrettin Altun'un teröre tepki göstermesi birilerine neden bu kadar batıyor, anlamış değilim!'' dedi. 

Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Fahrettin Altun'un terörü kınayan açıklama yapmasına Özgür Özel'in tepki göstermesine anlam veremediğini söyledi. Özışık, Fahrettin Altun orda CHP'den bahsetmiyor. Fahrettin Altun orda terörü kınayan iki tane açıklama yapıyor ve teröristlerle aynı yatağa giren partilerden bahsediyor. Ama öbür taraftan bir bakıyoruz, Özgür Özel'den ses çıkıyor. Bir takıntı haline getirmiş, birçok kişi bu açıklamayı yaptı, aşağı Fahrettin Altun, yukarı Fahrettin Altun. Fahrettin Altun'un teröre tepki göstermesi birilerine neden bu kadar batıyor, anlamış değilim! '' dedi. 

Yorumlar