GÜNDEM

Fulya Öztürk'ten Nüket Eroğlu'na tokat gibi sözler! 'Ne idüğü belirsiz dediğin soydaşlarımız'

Fulya ile Umudun Olsun programını sunan Fulya Öztürk, Azerbaycanlı askerlere 'Ne idüğü belirsiz' diyen ünlü estetisyen Nüket Eroğlu'na canlı yayında cevap verdi.

Ünlü estetik doktoru Nüket Eroğlu, Türkiye'deki yangınları söndürmek için canla başla çalışan Azerbaycanlı askerler için ''Azerbaycanlı asker gelmiş, benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsiz. Yani baktığınızda gerçekten bir anlam veremiyorum.'' demiş, tepkilerin odağı olmuştu. Gazeteci Fulya Öztürk'ten Eroğlu'na çok sert bir yanıt geldi.

"Tarih bilmiyorsan ben sana tarih dersi vereyim"

Canlı yayında Eroğlu'na yanıt veren Öztürk, şu ifadeleri kullandı: "Var ya, şurama bıçak saplandı! Adamlar yangın söndürmeye geldi, canı pahasına mücadele ediyor. Tarih bilmiyorsan, ihbar hattımız var bir ara, ben sana bir tarih dersi vereyim önce onu söyleyeyim. Ne idüğü belirsiz dediğin, bizim soydaşlarımız, kardeşlerimiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü var, bilir misin bilmem; "Azerbaycan'ın kederi kederimiz, sevinci sevincimizdir" demiştir Mustafa Kemal Paşamız... Sen eğer bilmiyorsan direkt beni arayabilirsin, ben sana tarih dersini gerçekten verebilirim."

Yorumlar