GÜNCEL

Ece Üner'in '3 dakika kuralı'ndan sonra 'kartal ve karga' videosu viral oldu! Resmen dalga geçtiler!

Ünlü sunucu Ece Üner'in yıllar önce bir programda bahsettiği 'psikolojide 3 dakika kuralı' videosunun ardından 'kartallar ve kargalar' ile anlattığı hikaye sosyal medyada viral oldu. Ece Üner'le ilgili komik caps'ler internette defalarca paylaşıldı.

Ana Haber Bülteni spikerliğinden gündüz kuşağına keskin bir geçiş yapan Ece Üner'in geçmiş yıllarda bazı programlarda yaptığı açıklamalar son günlerde sosyal medyada viral oluyor.

'Psikolojide 3 dakika kuralı'nın ardından 'kartal ile karga' efsanesi internette patladı!

'Psikolojide 3 dakika kuralı' olduğuna ilişkin anlatımı sosyal medyada viral olan Ece Üner'in geçmişte yine başka bir programda anlattığı 'kartal ve karga' hikayesi de bugün sosyal medyanın odağında...

'Ece Üner sosyal medyayı acilen bıraksın'

İlginç anlatım tarzıyla dikkat çeken Ece Üner'e sosyal medyada 'Ece Üner sosyal medyayı acilen bıraksın' çağrıları yapılmasına neden olan "Kartal ve Karga" isimli 'ibretlik hikaye' yeniden gün yüzüne çıktı ve sosyal medyada birbirinden esprili eleştiriler patlak verdi.

Ece Üner'in videoları sosyal medyada patladı, Twitter'da TT oldu

Halihazırda herhangi bir tv programı yapmayan ya da güncel yayınlara katılmayan Ece Üner'in son günlerde Twitter başta olmak üzere sosyal medya kanallarında, geçmiş yıllarda çıktığı programlarda yaptığı konuşmaların ve özellikle 'hikayelerin' videoları ti'ye alınarak paylaşılmaya başlandı.

Yorumlar