GÜNCEL

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Ünlü sunucu yayına şortla çıktı!

Politika haberlerini sunduğu anda hayli ciddi görünen BBC spikeri Shaun Ley'in bülteni şortla sunması sosyal medyada viral oldu.

Londra'da hava sıcaklarının artması 51 yaşındaki spiker Shaun Ley'i de etkiledi. Ley, belden yukarısında ceket ve kravatıyla görünüp, belden aşağısında şort giydiği anlar ortaya çıkınca bu görüntüler sosyal medyada viral oldu. 

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU 

Ley için bir Twitter kullanıcısı, ''BBC haber spikeri Shaun Ley şort giyerek mi sakinliğini koruyor, bunu izleyicilerin öğrenmesi mi gerekiyordu?'' şeklinde soru yöneltti.Başka bir Twitter kullanıcısı, ''Bugün Londra'da hava sıcak (haber odasının bulunduğu Broadcasting House'un bulunduğu yer), bu yüzden şort giyiyor'' yorumunda bulundu.

'ÜZERİ BANKA MÜDÜRÜ, ALTI TATİLCİYE BENZİYORDU''

The Sun gazetesine konuşan Justyna Tosun ise, "Üzerinde pantolon olmadığını fark ettiğimde kasvetli haberleri okuyordu. Durum o kadar da ciddi değilmiş gibi duruyordu. Komikti çünkü belden yukarısı bir banka müdürüne ve belden aşağısı bir tatilciye benziyordu. Bir komedi programından fırlamış gibiydi" dedi.

Yorumlar