GÜNDEM

Cüneyt Özdemir'den Selvi'nin 'İmamoğlu nereye koşuyor?' sorusuna olay cevap!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, olası Cumhurbaşkanlığı adaylarıyla ilgili olarak Abdülkadir Selvi ve Mehmet Yılmaz'ın yazılarını değerlendirdi. Özdemir, "Benim gördüğüm Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı hedefi var" diye konuştu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, kendi Youtube kanalında Abdülkadir Selvi'nin İmamoğlu'yla ilgili yazısını ele aldı. "Bugün Abdülkadir Selvi, demiş ki 'Ekrem İmamoğlu nereye koşuyor?', acaba cumhurbaşkanlığına olabilir mi?" diyen Cüneyt Özdemir, Selvi'nin yazısını şöyle yorumladı: Öyle bir yazmış ki 'Bu Ekrem İmamoğlu'nun niyeti ne?' gibi. Sizce ne? Benim gördüğüm Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı hedefi var. Söylemiyor, ima bile etmiyor ama emareler sanki onu gösteriyor. 

Mehmet Yılmaz'ın t24'teki yazısına değinen Özdemir, "Farklı adaylar varmış gibi şişiriliyor, büyük gol yersiniz' diyor Yılmaz. 'Zaten meclis çoğunluğunu almanız şuanda mümkün gözükmüyor. İki yılda biz bunları bastırırız, boğarız gibi hayallere kapılmayın, en güçlü en gerçek adayınız kimse onunla çıkın. Yoksa yarın bir gün Recep Tayyip Erdoğan'ı küçümsemenin bedelini ağır ödersiniz' diyor. Haklı mı? Bence haklı. Bakalım olaylar nasıl geçecek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar