GÜNCEL

Cüneyt Özdemir, Mehmet Barlas'ın CHP'nin kapatılma senaryosunu eleştirdi: Nereden baksanız üzücü!

Kendi YouTube kanalında gündemi değerlendiren gazeteci Cüneyt Özdemir, Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ın CHP'nin kapatılmasına dair senaryolarını paylaştığı yazıyı eleştirdi.

Sabah yazarı Mehmet Barlas, "Muhalefetin meşruiyet sorunu" başlıklı yazısında CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu için "Sürekli yalan söyleyen, kendi ülkesini yabancı ülkelere jurnalleyen, ülkenin geleceği hakkında olumlu hiçbir görüşü olmayan bir siyasetçi ne kadar meşruiyet taşır?" sözlerini kullanarak CHP'nin kapatılabileceği iddiasını gündeme taşıdı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Mehmet Barlas'ın CHP'nin kapatılmasıyla ilgili iddialarını değerlendirdi. Özdemir, "Yılların Mehmet Barlas'ının böylesine bir yazıya imza attığını görünce üzülmüyor değilim. Farklı görüşlerdeyiz, ben yüz seksen derece zıt düşünüyorum. Mehmet Barlas, Türkiye'de demokrasi içinde kalem oynatan bir adam. 12 Eylül'ü yaşamış, 12 Mart'ı yaşamış, en yasaklı dönemleri yaşamış, hepsinden 'survivor' şeklinde çıkmış. Kendi içinde özgürlükçü diyebiliriz, görüşlerine katılmasak da. İşi döndürüp dolaştırıp 'İşler zora giriyor, acaba CHP kapatılır mı?' bunun yolunu yapması, bunu da hükümeti en çok destekleyen Sabah gazetesinin baş yazarı olarak yapması insana üzücü geliyor. Neresinden bakarsanız bakın üzücü 2021 Türkiye'sinde." ifadelerini kullandı.

Yorumlar