GÜNDEM

Cem Küçük 'ten bomba Kürşat Ayvatoğlu yorumu: AK Parti gerekli tepkiyi vererek doğru yapıyor!

Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber ekranlarında sunduğu ‘Cem Küçük ile Günaydın Türkiye’ programında, Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks otomobil içeresinde kokain kullandığı görüntülerin oluşturduğu ülke gündemine dair yorumda bulundu.

Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber ekranlarında sunduğu ‘Cem Küçük ile Günaydın Türkiye’ programında, Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks otomobil içeresinde kokain kullandığı görüntülerin oluşturduğu ülke gündemine dair yorumda bulundu. Küçük, bu konuya ahlaki olarak bakılması gerektiğini ve bunun suç olarak tüm dünyada kabul edildiğini söylerken, AK Parti’nin gerekli tepki vererek doğru yaptığını söyledi.


Cem Küçük, muhalefetin aksine AK Parti’nin bu gibi durumlarda akıllı ve hızlı davrandığını belirterek, anında devreye girildiğini ve kişinin parti ile ilişiğinin kesildiğinin açıklandığını söyledi. Muhalefetin taciz ve tecavüz vakaları üzerine gitmediğini, özeleştiri yapmadığını belirten Küçük, muhalefetin bu konuda sicilinin hayli kabarık olduğunu ve bu yüzden asla iktidar olamadığını ve olmayacağını ifade etti.

Yorumlar