GÜNCEL

Can Ataklı'dan skandal Selamün Aleyküm açıklaması!

Nefret söylemleriyle tanınan gazeteci Can Ataklı, yeni bir tartışma konusu yarattı. Ataklı, "Şart değil Selamün Aleyküm demek, onu söyleyince Müslüman olmuyorum" deyince sosyal medyanın tepkisini çekti. İnternethaber Yayın Kurulu Başkanı Hadi Özışık, 'Ataklı'nın skandal sözlerini 'Perde Arkası' programında değerlendirdi.

Can Ataklı'nın skandalları bitmek bitmiyor. Bu sabahki programında Allah'ın selamını ve ayetlerini inkar eden Ataklı'nın o sözlerini Hadi Özışık, 'Perde Arkası' programında değerlendirdi.

Gazeteci Can Ataklı, canlı yayında tepki çeken sözler sarfetti. Yanlışlıkla "Selamün Aleyküm" diyen Ataklı, durumu kendince toparlamaya çalıştı. "Ben demem ama şimdi moda o ya." diyen Ataklı, sözlerini şöyle sürdürmüştü. 

"ŞART DEĞİL SELAMÜN ALEYKÜM DEMEK, ONU SÖYLEYİNCE MÜSLÜMAN OLMUYORUM"

"Çocuklara bile öyle söylettiriyorlar. İlle o Hz.Musa'dan başlayan Şalom'dan gelen şey, kızıyorlar söyleyince ama ne yapalım yani. Esası o, sorun Yahudilere anlatsınlar. Yani şart değil Selamün Aleyküm demek, onu söyleyince Müslüman olmuyorum, onu demek istiyorum' demişti. Ataklı bu sözlerinin arkasında durarak yeni söylemleriyle yine tepki çekmeye devam ediyor.  Can Ataklı'nın skandal sözlerini Hadi Özışık, programında yorumladı. 

Yorumlar