TELEVİZYON

Can Ataklı öyle bir geri vites yaptı ki duyanların ağzı açık kaldı! Kulağını Ekrem İmamoğlu mu çekti?

İSTANBUL Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun istanbul kar afeti yaşarken 3 saat balıkçıda keyif yapmasıyla ilgili Can Ataklı'dan herkesin ağzını açık bırakacak bir 'U Dönüşü' geldi. Can Ataklı, yemek görüntülerinin ardından 'salak' dediği İmamoğlu'nu bugün 'ne varmış yemeğe gittiyse' diye savundu...

Flash TV yorumcusu Can Ataklı'dan son dönemin en hızlı U Dönüşü rekoru geldi. Dün İmamoğlu’na yemeğe gittiği için “salaklık yaptı” diyen Can Ataklı, bugün “ne var kardeşim yemek yemişse” diye Ekrem İmamoğlu'nu savunmaya geçti. Medya kulisleri, Can Ataklı'nın kulağını kimin çekip de bu kadar hızlı U Dönüşü yaptırdığını merak ediyor.

Can Ataklı yemek olayının patlamasının ardından yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı: "O yemeği ertelemesi lazımdı. Daha büyük fahiş hata, yemekten hemen çıkacaksın kar başlayınca... CHP'li bir çok kişiyi de tuzağa düşürmüş oldular. Herkes onu savunmak için attığı tweetlerini silmek zorunda kaldı."

"Bak ne oldu şimdi, 'yağmurda Bodrum'da, depremde kar tatilinde, İstanbul kar altında kalırken balıkçıda kafa çekiyor' oldu. Bir de salak gibi gideceğin restoranın önüne önceden kar kürüme araçlarını falan gönderirsen ve onlar da 10 dakikada bir restoranın önünden geçip yapıyorsa..." 

24 saatte geri vites yaptı
Can Ataklı bu sözlerinin üzerinden 24 saat geçmeden U Dönüşü yaptı. "Ne varmış kardeşim yemek yemeye gittiyse. Bu bir özgüven" diyen Can Ataklı, "Yemeğe gittiğinde İstanbul'da kar falan yok. Bana sorsan 'gider miydin?' diye... Gidilebilir ya, bunda bir şey yok. Kar yağıyor dişe Belediye Başkanı'nın dışarda durması diye bir şey yok. İşi rakı-balık işine getirip din karıştırıyorlar ya..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar