GÜNDEM

Can Ataklı, İmamoğlu'nu eleştirdi! Tele-1 Genel Yayın Yönetmeni fena panikledi

Can Ataklı canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na esip gürlemiş ardından ise İmamoğlu üzüldü diye kendisinden özür dilemişti.Tele-1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da Ataklı'nın İBB'ye yaptığı eleştirilerin tartışmaya yol açtığını söyledi.

İBB'nin, Şehir Hastanesi yolu ile ilgili şov yaptığını belirten Can Ataklı, Tele1 ekranlarında İmamoğlu'na fena saydırmış ve "Demeçler, şovlarla iş yürümez. 'İstanbul senindir' hep edebiyat.İş kardeşim icraat" demişti. Bunun ardından 'U' dönüşü yapan Ataklı, İmamoğlu'nun üzüldüğü gerekçesiyle canlı yayında kendisinden özür diledi.

Can Ataklı'nın bu eleştirinin ardından Tele-1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ panikledi ve canlı yayında 'Bu açıklamayı yapmak zorunlu oldu' diyerek şunları söyledi:

“Can Ataklı'nın İBB'ye yaptığı eleştiriler tartışmaya yol açtı. Kendisi de durumu açıkladı gerekli tavrı aldı. Yanlış anlaşıldığını söyledi ve özür diledi. 

Bu açıklamayı yapmak zorunlu oldu. Tele 1 kendi yayın çizgisinden sapma içine girmeyecektir. Bu Can Ataklı için de geçerlidir. Ataklı başından itibaren beraber olduğumuz bir arkadaşımızdır. Gereğini yapacaktır. Genel yayın politikasına uygun davranacaktır. Kimseyi üzmek, kimseye hakaret etmek, kimseye hak etmeyi kavramlarla hitap etmek söz konusu olamaz. İstanbul'u kazanan ekip bellidir. Bunu beraber kazandık. Bunu simgeleyen kişi İmamoğlu'dur. Bizim yayın ilkelerimiz bunlardır bu anlamda taraf olduğumuzu başından itibaren ilan etmiştik."

Yorumlar