MEDYA KÖŞESİ

Bir siyasetçi bir gazeteciye böyle yapamaz! İmamoğlu'nun yaptıklarını hatırlattı noktayı koydu

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Ekrem İmamoğlu'nu gazeteci Nagehan Alçı'ya takındığı tavır üzerinden eleştirdi. Özışık, tüm yaşananlara bir de tatil meselesi eklenince İmamoğlu'nun karizmayı çizdirdiğini söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da 41 kişinin yaşamını yitirdiği deprem bölgesini ziyaretinin ardından ailesi ile birlikte Plandöken'e tatile gitti. Tatil fotoğraflarını da sosyal medya hesabından yayınlayan İmamoğlu eleştirilerin hedefi oldu.

İnternethaber stüdyolarında da çok eleştirilen  Ekrem İmamoğlu'nun kayak tatili konuşuldu. İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık,  İmamoğlu'nun  konuk olduğu programdaki sözlerini hatırlattı ve noktayı koydu: Ekrem İmamoğlu'nun karizması çizilmiştir.

İmamoğlu'nun gazetecilere tavrını da eleştiren Özışık şunları söyledi:

Habertürk'teki programda 'Ben Ekrem İmamoğluyum beni nasıl Celal Şengör'le konuşturursunuz' diyince bir, iki Didem Yılmaz'la reklam arasında yaptığı konuşma ve üç en önemlisi soru sormaya gelen gazeteci Nagehan Alçı'ya toplumun önünde kadına yapmış olduğu saygısızlık 'Nagehan Hanım bende sizin gibi yapıyordum öğretmenim diyordum'...

Bir siyasetçi bir gazeteciye böyle yapmaz, yapmamalı. O kadar şey ve tatil meselesi üzerine binince fotoğrafı görüyorum Ekrem İmamoğlu'nun karizması çizilmiştir

Yorumlar