GÜNCEL

Barış Yarkadaş'ın müthiş alkol yasağı kehanetine bakın!

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, TV100 ekranlarında Ahu Özyurt'un sunduğu 'Sağlı Sollu' programının konuklarından Barış Yarkadaş ile 17 günlük kapanma sürecinde getirilen ''alkol yasağı'' üzerinde tartıştı. Özışık, Dünya Sağlık Örgütü'nün açıkladığı kovid-19 ile mücadelede alkolun bağışıklık sistemine karşı verdiği zararları belirterek, bu süreçte dünyanın diğer ülklerinde benzer yasağı uygulayan ülkeleri tek tek sıraladı.  

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, TV100 ekranlarında Ahu Özyurt'un sunduğu 'Sağlı Sollu' programının konuklarından Barış Yarkadaş ile 17 günlük kapanma sürecinde getirilen ''alkol yasağı'' üzerinde tartıştı. Yarkadaş'ın söz konusu yasağın Anayasa'ya aykırı olduğunu, temel hak ve özgürlüklere müdahale edildiğini yönündeki sözlerine karşı çıkan Özışık, yasağın temel hak ve özgürlüklere bir müdahale sayılamadığını, aksi halde sadece 17 günle sınırlı kalınmazdı dedi. 

Hadi Özışık'ın bu yorumuna Yarkadaş'tan kehanet gibi bir yorum geldi: ''17 gün uyguladık, demek ki uygulana biliyormuş. Yasağa devam edelim denilebilir''. Yarkdaş'ın kehanet gibi yorumuna karşın Özışık, Dünya Sağlık Örgütü'nün açıkladığı kovid-19 ile mücadelede alkolun bağışıklık sistemine karşı verdiği zararları belirterek, bu süreçte dünyanın diğer ülklerinde benzer yasağı uygulayan ülkeleri tek tek sıraladı.  

Yorumlar