GÜNCEL

AYD Başkanı ve Ankara Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan'dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a istifa çağrısı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü'nü istifaya davet eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve AYD Başkanı Sinan Burhan sert tepki gösterdi. Burhan Mansur Yavaş'ı istifaya çağırdı.

Mansur Yavaş’ın, göreve gelmeden önce "rozetsiz başkan olacağım siyaset yapmayacağım” dediğini hatırlatan Burhan, "Sen CHP Genel Başkanı mısın, hukuka uygun olarak atanmış bir üniversite rektörünü istifaya davet etmek doğru mudur? Eğer doğru buluyorsanız ben de sizi istifaya davet ediyorum." dedi.

Sinan Burhan; "PKK yandaşlarının, manevi değerlere saldıranların, LGBT’lilerin provokasyon yaptığı olaylara nasıl destek verirsiniz! Hani milliyetçiydiniz, hani muhafazakardınız, hani siyaset yapmayacaktınız? Bu açıklamanız, ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışanlara, terör yandaşlarına, Kabe’ye hakaret edenlere, provokatörlere destek anlamına gelmiyor mu?" diyerek sert tepki gösterdi.

Yorumlar 1 yorum