GÜNCEL

AYD Başkanı Sinan Burhan, Can Ataklı'nın Rizelilere hakaret ettiği videoyu paylaştı!

Rizelilere; sersem, kiralık ve cahil diyerek hakaret eden Can Ataklı, Rizelilere hakaret ettiği gerekçesiyle Anadolu Yayıncılar Derneği'ni suçlamıştı. AYD Başkanı Sinan Burhan, Twitter'dan yaptığı paylaşımla hakaret eden kişinin asıl kendisi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Rize ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i protesto eden vatandaşları seviyesiz bir üslupla eleştirdi. Ataklı "Bir sürü sersem sepelek adam sokakta" söyleminin ardından, "sonu çok kötü olacak" diye dalga geçercesine "sokağa çıkmayacaksınız" diye Rize halkına tehditler savurdu. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Can Ataklı'nın Rizelilere nasıl hakaret ettiğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. 

Sinan Burhan, Twitter hesabından Can Ataklı'nın videosunu paylaşarak, 'Rizelilere hakaret eden Can Ataklıyı kınamıştık. Kendisi ben Rizelilere hakaret etmedim diyor. Anadolu Yayıncılar Derneği Yüksek Etik Kurulumuzu suçluyor. İşte Rizelilere hakaretleri işte bize yaptığı suçlama . Karar sizin' notunu düştü. 

Yorumlar