MEDYA KÖŞESİ

Arşivi taradı! Fahrettin Altun'un hukukunu savunan bir kişi bile yok!

Cumhuriyet gazetesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi Başkanı Fahrettin Altun ile ilgili iddialar ortaya attı. Altun'un komşuları başta olmak üzere bu iddialar yalanlandı. Hadi Özışık da konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve "Cumhuriyet'in yaptığı şey şu Fahrettin Altun'un evinin adresini kamuoyuna duyurması. Bu dönemde ya da yarınlarda bu adamın can güvenliğini tehlikeye atacak adım atıyorsun teröre hedef gösteriyorsun" dedi.

Cumhuriyet Gazetesi, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kiraladığı araziye yaptırdığı yapıların İBB tarafından yıkıldığını iddia etti. Gazetenin iddiaları kısa sürede yalanlandı ve asılsız iddialar hakkında hukuki süreç başlatıldı.

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık da konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. CHP'li bir vekilin kendisini aradığını ve "Fahrettin Altun'a yapılan zalimlik hiçbir dönemde yapılmadı" dediğini belirten Özışık, yaptığı arşiv taramasında bu zamana kadar Altun'un hukukunu savunan kimseyi görmediğini söyledi. Özışık'ın açıklamaları şu şekilde:

Villada, saray da oturuyor diyorlar öyle bir saray da yok. Yanındaki sanatçı komşuları söylüyor. Cumhuriyet'in yaptığı şey şu Fahrettin Altun'un evinin adresini kamuoyuna duyurması. Çocuğu devletin okulunda okuyor özel okulda değil. Bu dönemde ya da yarınlarda bu adamın can güvenliğini tehlikeye atacak adım atıyorsun teröre hedef gösteriyorsun. Mesele ilke olarak tartışılan şey o. Dün bir "CHP'li beni aradı Fahrettin Altun'a yapılan zalimlik hiçbir dönemde yapılmadı" dedi.Ben de bir arşiv taraması yaptım medya dahil.  Bir tanesi Fahrettin Altun'un hukukunu savunmadı.

Yorumlar 1 yorum