GÜNDEM

Andımız tartışmaları Cumhur İttifak'ında kriz çıkarır mı?

[12:12, 16.03.2021] Hayatımm: İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Danıştay’ın Andımız’ı okullardan kaldıran kararına yönelik tepkisinin Cumhur İttifakı’nda bir krize neden olmayacağını söyledi.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, son günlerde ülke gündeminde yer alan andımız tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Özışık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Danıştay’ın Andımız’ı okullardan kaldıran kararına yönelik yaptığı açıklamanın, Cumhur İttifakı’nda krize sebebiyet vermeyeceğini belirtti.
Hadi Özışık, Bahçeli’nin açıklanan karara sessiz kalması halinde, geçmişte yaptığı konuşmaların alnına yapıştırılacağını, bu haliyle de Cumhur İttifakı’nda kriz var şeklinde propaganda malzemesi olarak kullanılacak bir ikileme dikkat çekti. Özışık, Bahçeli’nin alınan karara göstermiş olduğu tepkinin Cumhur İttifakı’nda bir krize sebebiyet vermeyeceğini düşündüğünü söyledi.

Yorumlar 1 yorum