GÜNDEM

Zümrüt Apartmanı kitabının yayınevi sahibinden rezil açıklama

Abdullah Şevki'nin Zümrüt Apartmanı kitabı olay oldu. Abdullah Şevki gözaltına alınırken yayınevi sahibinden gelen açıklama rezilce oldu.

Zümrüt Apartmanı kitabının yayınevi sahibinden rezil açıklama

Zümrüt Apartmanı kitabını okuyanların kanını donduran bir çocuğa cinsel istismar sahnesiydi. Peki kimdir bu Abdullah Şevki, kitapta ne var? İşte skandal olayın detayları...

Zümrüt Apartmanı adlı kitap ve yazarı Abdullah Şevki bir anda Türkiye'nin gündeminde oturdu. Kitabında pedofili ifadeler kullanan Abdullah Şevki'ye sosyal medyadan tepkiler çığ gibi yağdı. Zümrüt Apartmanı kitabının toplatılması için kampanya başlatılırken yazar ile yayın evi sahibi gözaltına alındı. 

Zümrüt Apartmanı kitabı içeriği ne yazıyor skandal pedofili sözleri - Sayfa 2

Peki olay olan kitap Zümrüt Apartmanı'nın içinde ne yazıyor?
Kitap 2013 yılında yazılmış o tarihten beri satışta. Kurgu Yayınevi tarafından basılan kitapta çok çirkin, iğrenç ve mide bulandırıcı ağır pedofil ifadeler yer alıyor. 

abdullah şevki

İnfial yaratan kısımda bir adamın küçük bir çocuğa uyguladığı cinsel istismar anlatılıyor. Söz konusu cinsel istismar sonrasında küçük çocuğun ölmesi ve karakterin olaydan kurtulmak için yaptıkları anlatılıyor. Kitabın karakterlerinden birinin anlatımıyla verilen sahne o kadar canlı tasvir içeriyor ki pedofili pornosu olarak nitelendi.

alaattin topçu

Yayınevi sahibi gözaltında
Kitabı basan Kurgu Yayınevi'nin sahibi Alaattin Topçu bugün emniyete giderek teslim oldu. Hakkında gözaltı kararı olan Topçu, pedofili içerikli kitabı savunan açıklaması ile sosyal medyayı çıldırttı. 

Zümrüt Apartmanı kitabı içeriği ne yazıyor skandal pedofili sözleri - Sayfa 5

Alaattin Topçu, eleştirenleri 'karga beyinli' olarak niteledi ve okuduklarını anlayamadıklarını iddia etti. 

Zümrüt Apartmanı kitabı içeriği ne yazıyor skandal pedofili sözleri - Sayfa 6

Alaattin Topçu'nun sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamaya tepki yağarken onun mazisinin de benzer olduğu ortaya çıktı. Maymunlar Kerhanesi kitabının yazarı olan Topçu, müstehcenliğe olan düşkünlüğü ile dikkat çekiyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar