GÜNCEL

Zülfü Livaneli cumhurbaşkanı adayı mı olacak yoksa asıl hedefi İmamoğlu mu?

Abdülkadir Selvi, Zülfü Livaneli'nin asıl hedefinde cumhurbaşkanlığının olup olmadığı sorusunu inceleyip İmamoğlu iddiasını ortaya attı.

Zülfü Livaneli cumhurbaşkanı adayı mı olacak yoksa asıl hedefi İmamoğlu mu?

Zülfü Livaneli'nin CHP ve eski Genel Başkan Deniz Baykal hakkındaki söylemleri gündemi sallamaya devam ediyor. Ancak akıllara gelen sorulardan birisi Zülfü Livaneli neden şimdi ortaya çıktı? Bir diğer iddialara göreyse Zülfü Livaneli'nin hedefinde cumhurbaşkanlığı adaylığı olabilir. 


Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi Livaneli'nin söylemlerini inceleyerek asıl hedefinin kendi adaylığı değil ancak Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olmak olduğunu yazdı. 'Demokrasi Projesi' diye tanımladıkları ve İstanbul'daki HDP-CHP ittifakını örnek göstererek İmamoğlu'nu aday yapmak için adım atacaklarını söyledi. İşte Selvi'den önemli iddialar!

 İşte o yazı....

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını ilan etti.

Kuşoğlu, CHP Çankaya ilçe binasının açılışında partililere, “Sayın Genel Başkanımız, cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sevgi ve saygılarını iletiyorum” diye seslendi.

Kılıçdaroğlu daha önce katıldığı bir televizyon programında cumhurbaşkanı adaylığının sinyalini vermiş, “İttifak öyle bir karar verirse ondan kaçamazsınız” demişti.

Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelenile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını ilan etmişlerdi.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar