GÜNDEM

Zuhal Topal'ın "damat adayı" fuhuş operasyonunda gözaltına alındı

Zuhal Topal'ın programında skandallarıyla gündeme gelen damat adayı Birkan K., 2 kadına zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alındı...

Zuhal Topal'ın "damat adayı" fuhuş operasyonunda gözaltına alındı

Evlilik programlarına katılan gelin ve damat adaylarıyla ilgili yeni bir skandal daha patladı...

Adana'da düzenlenen fuhuş operasyonunda, Zuhal Topal'ın programına katılan "damat adayı" Birkan K. (23) da gözaltına alındı...

Adana merkezli 14 ilde, fuhşa aracılık etmek amacıyla kurulan 54 'eskort' sitesinin yöneticilerine yönelik operasyon kapsamında Adana'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Muğla, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Hatay, Şanlıurfa ve Malatya'da 24 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Üç ay süren teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda, yaklaşık 700 kadının mağdur edildiği siteleri yöneten örgüt mensubu ikisi kadın 20 kişi yakalandı.

İKİ KADINA FUHUŞ YAPTIRMAKLA SUÇLANIYOR

Gözaltına alınanlar arasında Star TV'de Zuhal Topal'ın evlilik programına damat adayı olarak katılan Birkan K. da yer aldı.

Birkan K., müzmin gelin adayı Hanife ile yaşadığı kavga ve gelin adayı Sevgi ile yatak görüntülerinin ortaya çıkmasıyla uzun süre gündemde kalmıştı.

Birkan K'nin iki kadına fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar