GÜNDEM

Ziraat Bankası'ndan 200 Bin TL 6 Ay Ertelemeli Kredi İmkanı! 36 Ay Vadeli Kredi İçin Başvurular Açık!

Ziraat Bankası, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için harekete geçti. 200 bin TL kredide faiz oranları düştü ve vade sayısı arttı. 6 ay ertelemeli kredide şartlar nedir? Kimler bu kredi için başvuru yapabilecek?

Ziraat Bankası'ndan 200 Bin TL 6 Ay Ertelemeli Kredi İmkanı! 36 Ay Vadeli Kredi İçin Başvurular Açık!

Ziraat Bankası, müşterilerine destek kredisi sağlamaya devam ediyor. İhtiyaç doğrultusunda verilen kredilerde erteleme imkanı da sunulmakta. Bu sayede hem uzun vadeli hem de düşük faizli krediler çekebileceksiniz. Peki kamu bankası bu olanağı kimler için sağlıyor? Ziraat Bankası üzerinden kredi çekebilmek adına çeşitli şartları karşılamalısınız.

Deprem Kredisi Veriliyor!

Depremden etkilenen ve maddi hasarı bir şekilde onarmak isteyen vatandaşlar, kredi seçeneklerinden yararlanabilir. Öte yandan çiftçiler ve KOBİ müşterilerine verilen bu kredide faiz oranları düşük tutuldu. 36 aya varan vade seçeneği ile sizler de kredi çekmek isterseniz bankaya başvuru sağlayabilirsiniz.

200 Bin TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

200 bin TL'lik deprem kredisi için Ziraat Bankası şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Bankanın mobil uygulaması üzerinden de işlem sağlayabilirsiniz. Dijital bankacılık aracılığıyla da kredi hakkında detaylı bilgiler elde etme imkanınız bulunuyor. 36 ay vadenin yanı sıra 6 aylık erteleme seçeneğini de kullanabilirsiniz. Faiz oranları için banka ile iletişime geçmeniz öneriliyor. Resmi internet sitesi üzerinden depremzede çiftçi ve KOBİ'ler için oluşturulan kredi paketlerine göz atabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar