GÜNDEM

Ziraat Bankası ve Türk Telekom'dan Emeklilerin Cebine Uygun Kampanya!

Ziraat Bankası, emekli müşterilerine özel düşük fiyatlı paket tarifesi alabilmeleri adına Türk Telekom ile anlaştı. Başvuru yapmanız halinde Türk Telekom bol internet ve dakikalı tarifesinden yararlanabilirsiniz. Üstelik 12 ay boyunca sabit ücret ödeyeceksiniz.

Ziraat Bankası ve Türk Telekom'dan Emeklilerin Cebine Uygun Kampanya!

Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşteriler, eğer telefonları için uygun fiyatlı paket arayışı içerisindeyse tercihlerini Türk Telekom'dan yana kullanabilir. Çünkü fiyat performans paketinin çok düşük fiyata kullanılabileceği belirtildi. Kampanyaya yönelik şartlar aktarılıyor.

12 Ay Boyunca 80 TL Ödenecek!

Türk Telekom'un kampanyasında 12 ay boyunca 80 TL ödeme yapılacak. Sabit ücretli bu kampanyada paket tarifesini sizlerle paylaşalım. Söz konusu paket tarifesinde her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB internet yer alıyor. Bu da paket tarife fiyatlarının gelmiş olduğu son konumu düşünecek olursak, fiyat bakımından uygun diyebiliriz.

Kampanyaya SMS ile Katılın!

Türk Telekom emekli özel paket tarifesine katılım için SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Ziraat boşluk T.C Kimlik Numaranızı yazdıktan sonra 5555'e SMS gönderin. Başvurunuz otomatik olarak değerlendirmeye alınacaktır. Sonrasında ise emekli olarak Ziraat Bankası üzerinden maaşınızı aldığınız için de kampanyada sabit fiyat ödemeleri paket tarifesinden yararlanabileceksiniz. Daha fazla detay için Ziraat Bankası veya Türk Telekom'un internet sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar