GÜNDEM

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başlattı

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başlattı

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başlattı

Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan vatandaşlar için müjdeli bir haber geldi. Resmi gazetede yayınlanan haber ile birlikte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile emekliler kolay bir şekilde nakit ödeme alabilecekler. Kampanya 25 Mayıs tarihine kadar devam edecek ve emekli maaşı hesabını bu bankalar üzerinden alan vatandaşlar 50 bin TL ve 100 bin TL arasında ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

Kampanya kapsamında 24 ay vadeli kredi ödemeleri uygun faizlerle gerçekleştirilerek emekli maaşı hesapları üzerinden kredi ödemesi alınabilecek. Kredi notu düşük olan vatandaşlar da kampanyaya başvurarak ödemelerini diledikleri zaman alabilecekler.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemelerini gerçekleştirerek, özellikle 100 bin TL'ye kadar onay alan tüm emeklilerin banka borçlarını da kapatacakları açıklandı.

Başvuru işlemleri için en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle birlikte işlemlerini yapabilecekler ya da bankaların resmi internet siteleri üzerinden kredi başvuru formunu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru şartlarına uygun olarak işlemlerini gerçekleştirebilecek olan tüm vatandaşlar, kampanyalara katılarak diledikleri zaman ödemeler alabilecekler ve kredilerini hesaplarına yatırarak kullanabilecekler.

Emekliler için bu kampanyaların önemi büyük. Emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olması ve borçlarını ödemelerine imkan tanıması açısından bu kampanyalar oldukça faydalıdır. Kampanyalardan yararlanmak için emekli maaşı hesabınızı kamu bankalarından birinde kullanmanız yeterlidir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar